Over FerryScan


De naam FerryScan komt van "Ferry Scandinavia" en vertegenwoordigt ons hoofddoel: de belangrijkste bron zijn voor veerbootinformatie, nieuws en tickets in de Oostzee. Wij zijn van mening dat door ons slechts op één regio te concentreren, wij garanderen dat wij de meest deskundige en nuttige partner zijn voor uw veerbootreis. De veerboot nemen is immers niet overal ter wereld hetzelfde.

We verkopen u niet meer dan u nodig heeft en vertellen u eerlijk wat er aan de hand is. We houden ons niet bezig met het creëren van neprecensies of het gebruik van zwendeltactieken, we zijn hier voor het lange spel en we willen dat u ons jarenlang vertrouwt op reizen.


Bedrijfsinformatie

FerryScan is een project van Port Zero Ventures, een bedrijf dat zich richt op het gebruik van technologie om problemen in de transportsector op te lossen.

Port Zero Ventures, en bij uitbreiding FerryScan, is een geregistreerd bedrijf in de Verenigde Staten van Amerika. Als u een Europese klant bent, heeft u waarschijnlijk contact met Port Zero Baltic OÜ, onze Estse dochteronderneming.

Ons team

FerryScan is een volledig extern bedrijf, waarbij de meeste mensen vanuit Europa of Amerika werken. We gedijen als een team op afstand omdat we net als onze klanten zijn - uit vele landen over de hele wereld!


Ons verhaal

2017 - Terwijl hij zijn studie in Finland aan de Universiteit van Helsinki afrondde, besluiten Peter Goetsch en zijn oude vriend Westley Bonack een reis over de Finse Golf naar Estland te maken. Vervolgens gaan ze verder naar Stockholm, opnieuw met de veerboot. Onderweg realiseren ze zich dat er, tenzij je een lokale inwoner bent, geen betrouwbare bronnen zijn voor veerbootschema's en tickets in de Oostzee. Hieruit ontstaat een idee.

2018 - Peter en Westley richten Port Zero Ventures op en de ontwikkeling van FerryScan begint. In het najaar wordt een eenvoudige proof-of-concept gelanceerd.

2020 - FerryScan kent een gestage groei en brengt kernferrypartners als Viking Line, Tallink-Silja en Finnlines met zich mee.

2021 - Ondanks de grote tegenwind van COVID-19 blijven we kernfuncties in de applicatie inbouwen en schakelen we meer kernpartners in, zoals Eckerö Line en Stena Line.

2022 - We hebben een bedrijf geopend in Estland, Port Zero Baltic OÜ, om onze klanten in de EU beter van dienst te kunnen zijn.

2023 - FerryScan blijft groeien en voegt DFDS Seaways en Polferries toe als kernpartners.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie