Over FerryScan


FerryScan is gebouwd door een klein, gepassioneerd bedrijf, opgericht in Wisconsin, Verenigde Staten van Amerika door enthousiaste reizigers - meer dan 40 landen tussen ons! We houden ervan om nieuwe plaatsen te zien en vinden dat reizen handig moet zijn, de nieuwste technologie moet gebruiken en eerlijker moet zijn.


Wie we zijn

Onze oprichters, Peter Goetsch en Westley Bonack, hebben FerryScan gebouwd om mensen te helpen de beste reisopties in de Oostzee te vinden en nuttige informatie te verstrekken om u te helpen bij het boeken van de reis die u nodig hebt.

We verkopen u niet meer dan u nodig heeft en vertellen u eerlijk wat er aan de hand is. We houden ons niet bezig met het creëren van neprecensies of het gebruik van zwendeltactieken, we zijn hier voor het lange spel en we willen dat u ons jarenlang vertrouwt op reizen.

Ons team

Peter en Westley leiden de dagelijkse operaties, programmering en verkoop.

Bill, Alyona, Anne en Valentin helpen met marketing, ondersteuning en vertalingen, en al het zware werk achter de schermen dat je FerryScan geeft.

Waarom we FerryScan hebben gemaakt

We zagen een echte kloof tussen up-to-date gegevens en informatie over het boeken van veerboten en we zagen geweldige veerbootmaatschappijen die ontbraken bij zoekopdrachten op andere sites. We wisten dat we het voor u gemakkelijker konden maken om te boeken, terwijl we u meer informatie konden geven. We zijn gepassioneerd door veerboten en zouden dit transportmiddel graag meer openstellen, zodat meer mensen kunnen genieten van de prachtige bezienswaardigheden en comfortabele reizen die veerboten bieden. Misschien zien we je zelfs op je volgende reis!

De toekomst

Veerboten boeken is helaas niet zo handig als het boeken van een vliegticket en de informatie is niet transparant, maar we denken dat we dat kunnen veranderen. Veerboten zijn erg handig, vaak sneller dan korte vluchten en veel comfortabeler dan vliegen of autorijden. Je kunt je ticket veel gemakkelijker wijzigen en er zijn veel reizen, soms om de paar uur op populaire routes, in vergelijking met dezelfde routes met een luchtvaartmaatschappij.


Bedankt voor uw bezoek en we hopen dat u ons blijft helpen bouwen aan de toekomst van reizen.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie