Huur het FerryScan-team in!

Laatst bijgewerkt


Programming Team

Waarom wij?

We hebben FerryScan gebouwd, een site die door tienduizenden mensen in 25 talen wordt gebruikt om reizen en informatie in de Oostzee te vinden. Nu we klaar zijn met ons werk en hebben laten zien wat we kunnen, staan we klaar om u te helpen met uw projecten.

Ons team heeft 20 jaar ervaring met het bouwen van professionele software in de reis- en e-commerceruimte en we passen ons snel aan nieuwe technologieën en veranderende best practices aan om concurrerende producten tegen een eerlijke prijs te bouwen.

Of u nu uw website klaar wilt maken voor ChatGPT, een paar nieuwe functies wilt toevoegen of wilt uitbreiden naar nieuwe landen, wij zijn het juiste team om u te helpen dat snel en binnen budget te doen. We bouwen niet te veel of bouwen niet met moeilijk te huren gereedschap, we lossen alleen uw problemen op tegen de laagste totale eigendomskosten.

Hoe we u kunnen helpen uw doelen te bereiken

1) Backend-ontwikkeling in Java (Spring of J2EE), Node.js, Django of Ruby on Rails

2) Frontend-ontwikkeling in Angular, Vue.js of React

3) Containerisatie van uw applicatie en implementatie

4) AWS en Azure Cloud-ontwikkeling

5) Code auditing en hulp bij testautomatisering

6) Internationalisering/vertaling van uw product en meertalige verkoop

7) Marketing/SEO-analyse - we bieden alle manieren die we hebben geleerd om uw kosten voor het werven van klanten te verlagen en u concurrerend te houden op de markt

Tarieven

Er is geen project te klein. We geven om resultaten en het vinden van een duurzame technische oplossing, we pushen u niet om onze favoriete taal of leverancier te gebruiken. Geen onzin.

Eerlijke tarieven - 60 EUR per uur, 10% korting per maand, 15% korting op projecten van 3 maanden of langer.

Vooruitbetaling vereist totdat we een betalingsgeschiedenis hebben opgebouwd, daarna is betaald werk mogelijk.


Laten we beginnen!

Vul hier ons formulier in om aan de slag te gaan.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie