Boek veerboten naar de Oostzee met FerryScan

Laatst bijgewerkt


FerryScan is een metazoekmachine voor veerboten in het Oostzeegebied. We bieden een uniforme zoekinterface voor veel operators in de Oostzee, zodat gebruikers gemakkelijk dienstregelingen en prijzen kunnen vergelijken. Voor geselecteerde operators bieden we ook de mogelijkheid om reizen rechtstreeks op FerryScan zelf te boeken. Deze pagina geeft een overzicht van wat we ondersteunen op het gebied van planning, prijzen en boekingsmogelijkheden.

Huidige mogelijkheden op FerryScan

Operator Bestemmingen Het roosteren1 Prijzen2 Boeking3
Logo van Finnlines Helsinki, Lübeck, Malmö, Stockholm, Turku, Åland done done done
Logo van Tallink Silja Helsinki, Stockholm, Tallinn, Turku, Åland done done done
Logo van Eckerö Linjen done clear clear
Logo van Viking Line Helsinki, Stockholm, Tallinn, Turku, Visby, Åland done done done
Logo van Eckerö Line Helsinki, Tallinn done done done
Logo van Wasaline done clear clear
Logo van St. Peter Line done done clear
Logo van TT-Line clear clear clear
Logo van Stena Line Frederikshavn, Gdynia, Grenaa, Göteborg, Halmstad, Hanko, Karlskrona, Kiel, Liepāja, Lübeck, Rostock, Stockholm, Trelleborg, Ventspils done done done
Logo van DFDS Seaways Frederikshavn, Karlshamn, Kiel, Klaipėda, Kopenhagen, Oslo, Paldiski, Stockholm done clear clear

Aangepaste boekingen

Wij zijn een traditionele verkoopagent met een aantal veerbootmaatschappijen in de Oostzeeregio en kunnen veerbootboekingen via e-mail en telefoon verwerken voor alle op deze pagina genoemde operators.

Voor deze operators kunnen we met u samenwerken om reizen op maat samen te stellen en groepsboekingen af te handelen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen .

Aangepaste boekingen gemaakt door FerryScan zijn onderworpen aan een commissie van 10%, of 10,00 EUR, afhankelijk van welke hoger is, evenals onze standaard boekingsvoorwaarden.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie