Commerciële vrachtboekingen voor veerboten naar de Baltische Zee

Veerboten op de Oostzee zijn roll-on-roll-off (RoRo) passagiersveerboten, wat betekent dat ze veel commerciële vrachtwagens en vrachten kunnen vervoeren. Daarnaast hebben we toegang tot RoRo-veerboten voor uitsluitend vrachtvervoer, evenals lijnvaart vanuit veel Oostzeehavens. Meld u aan voor vroege toegang tot ons vrachtboekingsproduct, dat de volgende functies heeft:

  • Zoek beschikbare veerbootroutes en bekijk realtime vrachtcapaciteit
  • Bekijk alternatieve routes die tijd- of geldbesparing opleveren
  • Bewaar uw bedrijfsgegevens om herhaalboekingen sneller te maken
  • Maak contact met stuwadoors in lokale havens voor het laden van onregelmatige lading
  • Gebruik de vooraf overeengekomen vrachtprijzen van FerryScan
  • Aantrekkelijke betalingsvoorwaarden

Vrachtwagenchauffeurs


Vrachtwagenchauffeurs kunnen veel tijd besparen door met de veerboot de Oostzee over te steken. De meest populaire routes voor vrachtwagens zijn tussen Finland, Estland, Letland, Zweden, Duitsland en Polen. Chauffeurs kunnen hun vrachtwagen laden en 's nachts op de veerboten slapen, wat zowel tijd als geld bespaart.

Aanmelden

Commerciële lading


Commerciële vracht kan geboekt worden op de meeste veerboten in de Oostzee. Tailers zonder voertuigen moeten als vracht worden geboekt, evenals voertuigen zonder chauffeur. We kunnen ook helpen bij het organiseren van het laden en lossen van uw lading.

Aanmelden
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie