Nieuwe Stena Line-route van Hanko naar Nynäshamn (Stockholm)

Laatst bijgewerkt


Translation missing: nl.img_alt

Begin 2022 begon Stena Line met een nieuwe route tussen Hanko, Finland en Nynäshamn, Zweden. De route verbindt de hoofdstedelijke regio's van beide landen met havens die niet zo druk zijn als die in Stockholm en Helsinki, wat het handiger maakt voor chauffeurs.

Een voertuig (of motor) is vereist om de Hanko-Nynäshamn-route te boeken. De route begint met dagelijkse vertrekken in de avond, maar als er positieve feedback is, weten we zeker dat Stena Line meer vertrekken zal toevoegen. Aangezien deze route gericht is op vracht, raden we je aan om de routes Turku-Stockholm en Helsinki-Stockholm te bekijken als je geïnteresseerd bent in een interessantere passagierservaring.

Reisgegevens

Vanaf het najaar van 2023 wordt de route tussen Hanko en Nynäshamn geëxploiteerd door twee schepen: Urd en Stena Gothica. Er is een enkele overnachting in elke richting. De reis is een comfortabele 12-13 uur, meestal door de Finse archipel.

Reis lengte 12 uren
Reisfrequentie Eenmaal daags (nachtreis)
Veerboot exploitant Stena Line
Schepen Urd en Stena Gothica
M/S Urd - een van de veerboten op de route van Nynäshamn naar Hanko
M/S Urd - een van de veerboten op de route van Nynäshamn naar Hanko

Over Hanko

Hankö ligt ongeveer 120 km ten westen van Helsinki en 150 km ten oosten van Turku. Hanko ligt op het meest zuidelijke puntje van Finland. Hanko is een kleine stad en verdient de voorkeur voor vrachtvervoer omdat alle andere veerboten naar Finland vanuit Zweden naar Turku of Helsinki komen, beide grote steden met veel verkeer.

Over Nynäshamn

Nynäshamn is een grote havenstad 55 km ten zuiden van Stockholm. Vanuit Nynäshamn is het gemakkelijk om verder te reizen naar Zuid-Zweden, Kopenhagen, Göteborg, Oslo etc. Nynäshamn heeft vrachtveerverbindingen naar Letland, Polen en Gotland.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie