Eckerö Line verwelkomen bij FerryScan

Laatst bijgewerkt


FerryScan and Eckerö Line Logos

Deze maand verwelkomen we Eckerö Line bij FerryScan! We zijn erg enthousiast om ze toe te voegen aan FerryScan omdat ze een waardevolle aanvulling zijn op onze Helsinki-Tallinn routepagina's. Eckerö Line exploiteert twee veerboten tussen Helsinki en Tallinn en is vaak de beste voor het vinden van last-minute tickets. Met de toevoeging van Eckerö Line ondersteunt FerryScan nu alle operators tussen Tallinn en Helsinki.

Meer over Eckerö Line

Eckerö Line exploiteert twee veerboten tussen Helsinki en Tallinn. M/S Finlandia is een moderne veerboot met 3-4 vertrekken per dag vanuit zowel Helsinki als Tallinn. Eckerö Line exploiteert ook Finbo Cargo, een veerboot die bestemd is voor voertuigen en vrachtverkeer (die zonder voertuigen mogen geen boekingen maken). Finbo Cargo opereert tussen de havens Helsinki Vuosaari en Tallinn Muuga, die beide buiten het stadscentrum liggen, waardoor het ideaal is voor chauffeurs om het verkeer te vermijden. Hoewel kleiner dan zijn soortgenoten, biedt Eckerö Line nog steeds een betrouwbare en betaalbare veerverbinding tussen Helsinki en Tallinn.

Route Frequentie Boekingsinfo
Helsinki naar Tallinn Veel per dag Klik voor boekingsinformatie
Helsinki (Vuosaari) naar Tallinn (Muuga) - Alleen voertuigen en vracht Veel per dag Klik voor boekingsinformatie
M/S Finlandia Pulling into the port of Tallinn
M/S Finlandia Pulling into the port of Tallinn
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie