DFDS Seaways welkom bij FerryScan

Laatst bijgewerkt


FerryScan- en DFDS Seaways-logo's

Net op tijd voor de zomer zijn we verheugd om eindelijk onze samenwerking en integratie met DFDS Seaways aan te kondigen. DFDS is een van de grootste veerbootmaatschappijen in Europa, met routes door de Oostzee, de Noordzee en het Engelse Kanaal. We zijn heel blij dat we hun routes aan onze gebruikers kunnen aanbieden, en we kijken ernaar uit om met hen samen te werken om reizen per veerboot nog toegankelijker te maken. Hoewel DFDS een groot aantal veerbootroutes in Europa aanbiedt, hebben we besloten ons te concentreren op alleen hun routes in de Baltische Zee, om in lijn te blijven met onze missie bij FerryScan.

DFDS is een grote veerbootmaatschappij in Europa, met routes die Duitsland, Letland, Litouwen, Zweden, Estland, Frankrijk, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en Ierland met elkaar verbinden. Onze toevoeging van DFDS aan FerryScan geeft klanten nog meer opties voor reizen in de Balische Zee.

Nieuwe DFDS-routes op FerryScan

De volgende routes van DFDS zijn toegevoegd op FerryScan. Houd er rekening mee dat sommige routes alleen kunnen worden geboekt als u een voertuig heeft.

Route Frequentie Boekingsinformatie
Frederikshavn ↔ Oslo Meerdere dagelijkse Klik voor boekingsinformatie
Kopenhagen ↔ Oslo Meerdere dagelijkse Klik voor boekingsinformatie
Karlshamn ↔ Klaipėda Meerdere dagelijkse Klik voor boekingsinformatie
Kiel ↔ Klaipėda Meerdere dagelijkse Klik voor boekingsinformatie
Stockholm ↔ Paldiski Meerdere dagelijkse Klik voor boekingsinformatie
DFDS Crown Seaways en DFDS Pearl Seaways meerden aan in Kopenhagen.
DFDS Crown Seaways en DFDS Pearl Seaways meerden aan in Kopenhagen.

Vooruit gaan

We zijn blij dat we het voorrecht hebben om met DFDS Seaways te mogen samenwerken. Hun toevoeging aan FerryScan maakt onze applicatie net zo veel beter en we kijken uit naar een lange samenwerking samen.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie