Waarom boeken bij FerryScan?


  • Zoek veerbootbeschikbaarheid bij veel operators.
  • Vergelijk prijzen.
  • Betaal niets extra. De prijs die u op FerryScan ziet, is de prijs die u rechtstreeks aan de operator betaalt.
  • Responsieve klantenservice, aangeboden in meerdere talen.

Veerboot van Malmö naar Lübeck Reisinformatie

Kaart met de veerbootroute van Malmö naar Lübeck

Veerboten steken regelmatig over van Malmö naar Lübeck (Travemünde) en verbinden Zweden in 9 uur met Duitsland. Momenteel is Finnlines de enige exploitant op deze route, maar er zijn veel vergelijkbare routes die Noord-Duitsland en Polen verbinden met Denemarken en Zuid-Zweden.


Vertrek vanaf Aankomst op Vertrektijd Aankomsttijd Operator
Haven van Malmö Haven van Lübeck (Travemünde), Skandinavienkai Terminal 10:00 19:15 Finnlines Reis boeken
Haven van Malmö Haven van Lübeck (Travemünde), Skandinavienkai Terminal 16:00 00:45 Finnlines Reis boeken
Haven van Malmö Haven van Lübeck (Travemünde), Skandinavienkai Terminal 22:00 07:00 Finnlines Reis boeken

Veerboot van Malmö naar Lübeck Reisstatistieken

Gemiddelde reisduur 9:05
Vertrek stad Malmö, Zweden
Aankomststad Lübeck, Duitsland
Veerbootmaatschappijen Finnlines

Veel Gestelde Vragen

U kunt uw voertuig of motor meenemen naar alle veerboten die op FerryScan staan vermeld. Houd er rekening mee dat de voertuigruimte beperkt is en vaak ruim voor de passagiersstoelen uitverkocht is. We hebben een beperkte selectie van voertuigtypes op FerryScan, maar u kunt altijd contact met ons opnemen om een voertuig geboekt te krijgen.

De prijs die u op FerryScan betaalt, is de prijs die u betaalt als u rechtstreeks bij een willekeurige operator boekt. Als u op FerryScan een prijs opmerkt die hoger is dan die van de vervoerder, passen wij de prijs van de vervoerder aan. FerryScan verdient een kleine commissie van elke verkoop van de veerbootmaatschappij, maar deze commissie wordt niet toegevoegd aan onze prijzen.

We hebben momenteel beperkte ondersteuning voor online boekingen met huisdieren. Neem voor boekingen met huisdieren contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Bijna alle veerboten hebben hutten aan boord die te koop zijn. Sommige routes (vaak 's nachts) vereisen een hut, die is inbegrepen in uw ticket. U kunt uw hut altijd upgraden voor extra geld. De goedkoopste hutten bevinden zich meestal onderin het schip bij de motoren. We raden u aan deze ten koste van alles te vermijden, vooral in de winter als er een ruwe zee is.

Op veerboten naar de Oostzee zijn er over het algemeen veel activiteiten om uit te kiezen. Er zijn veel restaurants, bars, cafés en winkels. Op grotere schepen vind je ook nachtclubs, spa's en theaters.

Veerboothavens in Malmö

Veerboothavens in Malmö met regelmatig passagiers- en voertuigveerbootverkeer.

Veerboothavens in Lübeck

Veerboothavens in Lübeck met regelmatig passagiers- en voertuigveerbootverkeer.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie