Veerboten tussen Duitsland en Finland

Laatst bijgewerkt


Op dit moment is er een enkele, regelmatige passagiersdienst tussen Noord-Duitsland en Finland. De veerboot vertrekt vanuit Lübeck (Travemünde) en komt zo'n 29 uur later aan in Finland (Helsinki). De veerverbinding wordt beheerd door Finnlines, die ook een aantal veerboten tussen Duitsland, Finland en Zweden exploiteert.

Helsinki Architecture

Servicedetails

Vanuit Duitsland vertrekt de veerboot 's nachts om 3:00 uur en arriveert de volgende dag in Finland. In de omgekeerde richting van Finland naar Duitsland vertrekt de veerboot elke avond om 17.00 uur en arriveert de volgende nacht in Lübeck (Travemünde). Deze service rijdt elke dag op enkele uitzonderingen na.

Route Vertrek Aankomst
Lübeck (Travemünde) naar Helsinki 3:00 9:00/9:30 (+1 dag)
Helsinki naar Lübeck (Travemünde) 17:00 21:30 (+1 dag)

Aan boord is de meest comfortabele optie om een hut te reserveren voor de nachten op zee. De drie schepen van Finnlines (Finnstar, Finnmaid en Finnlady) hebben een breed scala aan accommodatiemogelijkheden voor elk budget. U kunt ook een ligstoel reserveren voor de reis, wat over het algemeen de goedkoopste optie is.

Met 29 uur is deze veerboot lang niet de snelste verbinding tussen Finland en Duitsland. Het is echter handiger als u met de auto reist. Verder is deze ferry een goede optie als je met veel bagage reist, omdat deze vaak goedkoper is dan een vergelijkbare vlucht en je zoveel bagage kunt meenemen als je wilt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de extra kosten. Bovenal is het een ontspannen manier om de Oostzee te doorkruisen als u tijd heeft.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie