Gratis veerboottickets voor Oekraïense vluchtelingen

Laatst bijgewerkt


Vanwege de oorlog in Oekraïne bieden veel veerbootmaatschappijen in de Oostzee gratis vervoer aan Oekraïners die Oekraïne ontvluchten. Hier is een lijst met alle details van het vervoer per veerboot voor Oekraïense vluchtelingen.

Eckerö-lijn

Eckerö Line heeft frequente veerdiensten tussen Helsinki en Tallinn. Eckerö Line biedt gratis veerboottickets voor Oekraïense vluchtelingen, evenals ondersteuning voor humanitaire vracht. Boekingsinfo vind je hier:
Eckerö Line-tickets

Finlines

Finnlines heeft veerdiensten tussen Duitsland (Travemünde/Lübeck), Zweden (Malmö, Kapellskär) en Finland (Naantali/Turku, Helsinki). Finnlines biedt ook gratis veerboottickets naar Oekraïners. Meer informatie hier:
Finnlines-tickets

Stena Line

Stena Line heeft een uitgebreid routenetwerk in Finland, Zweden, Letland, Polen, Duitsland en Denemarken. Stena Line heeft ook veel routes die het VK, Ierland, Frankrijk en Nederland met elkaar verbinden. Stena Line biedt gratis tickets voor de veerboot aan Oekraïners, maar ook aan humanitaire en liefdadigheidsorganisaties. Lees hier meer:
Stena Line-tickets

Tallink Silja

Tallink Silja is een van de grootste veerbootmaatschappijen in de Oostzee, met routes tussen Estland, Finland en Zweden. Tallink Silja biedt gratis veerboottickets aan voor Oekraïense vluchtelingen, evenals humanitaire vracht ter ondersteuning van Oekraïne. Lees hier meer:
Tallink Silja Tickets

Vikinglijn

Viking Line heeft veerbootroutes tussen Estland, Finland en Zweden, met frequente vertrekken. Hoewel Viking Line momenteel niet online wordt vermeld, biedt het op alle routes tickets aan voor Oekraïense vluchtelingen. Volgens verkoop- en marketingmanager, Ilja Berunenko: "Wel bieden we op al onze routes gratis tickets aan voor vluchtelingen. We bieden gratis passagierstickets en plaatsen voor personenauto's, op lange routes van/naar Stockholm ook standaardcabines. Reserveren gaat via onze klantenservice op [email protected]"

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie