Verwelkoming van Stena Line bij FerryScan

Laatst bijgewerkt


FerryScan- en Stena Line-logo's

We zijn verheugd om onze samenwerking met Stena Line aan te kondigen. Klanten van FerryScan kunnen nu Stena Line-reizen zoeken en boeken op FerryScan. Onze teams aan beide kanten hebben enorm hard gewerkt om deze integratie mogelijk te maken. Klanten hebben nu toegang tot 14 nieuwe veerbootroutes binnen de Oostzee, evenals 15 veerboten en 10 nieuwe steden.

Stena Line BV is een van de grootste veerbootmaatschappijen in de Oostzee, Europa en de wereld. Ze hebben een uitgebreid routenetwerk in de Oostzee, dat Duitsland, Denemarken, Polen, Letland en Zweden met elkaar verbindt. Stena Line heeft ook belangrijke routes die Ierland, Groot-Brittannië en het vasteland van Europa verbinden.

Nieuwe Stena Line-routes op FerryScan

In de Oostzee zijn de volgende routes nu beschikbaar voor boeking op FerryScan, in beide richtingen. Stena Line biedt Roll-On-Roll-Off (RoRo) veerboten aan tussen veel populaire punten in Noord-Europa. Op de meeste routes zijn ook individuele passagiers zonder voertuig welkom, net als vrachtwagenchauffeurs.

Route Frequentie Boekingsinformatie
Frederikshavn ↔ Göteborg Meerdere dagelijkse Klik voor boekingsinformatie
Stockholm ↔ Ventspils Meerdere dagelijkse Klik voor boekingsinformatie
Grenaa ↔ Halmstad Meerdere dagelijkse Klik voor boekingsinformatie
Kiel ↔ Göteborg Meerdere dagelijkse Klik voor boekingsinformatie
Karlskrona ↔ Gdynia Meerdere dagelijkse Klik voor boekingsinformatie
Trelleborg ↔ Rostock Meerdere dagelijkse Klik voor boekingsinformatie
Lübeck ↔ Liepāja Meerdere dagelijkse Klik voor boekingsinformatie
M/S Stena Germanica is een van de modernste schepen van Stena Line die Kiel en Göteborg met elkaar verbindt.
M/S Stena Germanica is een van de modernste schepen van Stena Line die Kiel en Göteborg met elkaar verbindt.

Vooruit gaan

We zijn erg verheugd om Stena Line toe te voegen aan ons portfolio van veerbootmaatschappijen in de Baltische Zee. Ze zijn een van de grootste en helpen FerryScan een stap dichter bij ons doel te komen om het hele Oostzeegebied te bestrijken.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie